全国

热门城市 | 全国 北京 上海 广东

华北地区 | 北京 天津 河北 山西 内蒙古

东北地区 | 辽宁 吉林 黑龙江

华东地区 | 上海 江苏 浙江 安徽 福建 江西 山东

华中地区 | 河南 湖北 湖南

西南地区 | 重庆 四川 贵州 云南 西藏

西北地区 | 陕西 甘肃 青海 宁夏 新疆

华南地区 | 广东 广西 海南

  • 微 信
    高考

    关注高考网公众号

    (www_gaokao_com)
    了解更多高考资讯

  • 家长帮APP
    家长帮

    家长帮APP

    家庭教育家长帮

    iPhone Android

首页 > 高考作文 > 高考作文新闻 > 2018年高中感恩节英语作文:感恩节
试题

资讯

试题

2018年高中感恩节英语作文:感恩节

2018-11-19 11:23:33网络整理

  Thanksgiving Day is coming soon, it is on the fourth Thursday in December. Thanksgiving Day is very popular in western country, on that day, people will make a big turkey to eat. The day is to in honor of Indian people’s great kindness. A long time ago, some puritans took the boat May Flower to Americafor freedom, but they suffered from starvation and illness, the Indian people helped them, gave them food and treat them. The puritan planted something, they were eager to have good harvest, at last, they got it and felt very grateful to God and the Indian people, so they decided to make a day to remember this and show gratitude.

  感恩节快到了,在十二月的第四个星期四。感恩节在西方国家很流行,在那一天,人们会做一个大火鸡吃。这一天是为了纪念印度人民的善良。很久以前,一些清教徒乘船可以花到美国的自由,但他们遭受饥饿和疾病,印第安人帮助了他们,给他们食物和对待他们。清教徒种植的东西,他们渴望有好的收获,最后,他们得到了它,觉得很感激上帝和印第安人,所以他们决定让一天记住和感恩。

 

[标签:高中作文辅导 英语作文 高中作文]

分享:

高考院校库(挑大学·选专业,一步到位!)

高考院校库(挑大学·选专业,一步到位!)

高校分数线

专业分数线

高考关键词